Yrityslainalaskuri

YritysLainasto.fi on tehnyt sivustolleen yrityslainalaskurin, jotta yrityslainan kustannusten laskeminen olisi helpompaa. Laskurissa on arvioitu todelliset kuukausierät sisältäen korot, tilinhoitomaksut ja muut vastaavat summat. Kokeile yrityslainalaskuria heti alta!

2 000€ 250 000€
1 kk36 kk
Maksat takaisin arviolta joka kuukausi
Kokonaisuudessa maksat:
Loading
Lainan todelliset kuukausikustannukset saat selville ainoastaan hakemalla lainaa, koska korko määritetään yksilöllisesti yrityksen tilanteen mukaisesti.

Mihin yrityslainalaskurin arvio kustannuksista perustuu?

YritysLainaston yrityslainalaskurissa on lyhytaikaisen yrityslainan kustannukset arvioitu seuraavia mittareita käyttäen:

  • Korko
  • Tilinhoitomaksut
  • Lainatilin perustamismaksu ja nostokomissio

Miksi lainaa kannattaa hakea esim. Ferratum Businessilta eikä pankilta?

Ferratum Business tarjoaa yritysluottoa 250 000 euroon asti ilman reaalivakuuksia. Ehtoina on mm. se, että on ollut pystyssä yli 6 kk ja että liikevaihto on yli 50 000 EUR. Yrityslainalle saat luottopäätöksen jopa yhden työpäivän aikana, ja rahat saat nostaa yrityksen tilille heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Tämä mahdollistaa myös nopean toimimisen – ja takomisen silloin kun rauta on kuumaa! Älä turhaan jonota pankeissa ja jätä paperisota muille. Helpon yrityslainan voi myös hakea alla olevilta yrityksiltä:

Lainaaja Tiedot Arvio Hae yrityslainaa
Ferratum Business yrityslaina
Lainaa 2 000-250 000 euroa
Jopa 18 kuukauden laina-aika
Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu
Ei piilokuluja
Qred yrityslaina
Yritysluottoa 1 000-25 000 euroa
1-12 kuukauden laina-aika
Ei aloitusmaksuja tai korkoja
Kulut alk. 1,75% / kk
Fin Yritysrahoitus-yrityslaina
Yritysrahoitus 2 000-10 000 euroa
Jopa 24kk joustavaa maksuaikaa
Ei kaipaa tilinpäätösliitteitä
Kaikki yhtiömuodot
Yritysluotto.fi yrityslaina
Yrityslainaa 3 000-100 000 euroa
12 kuukauden laina-aika
Todella selkeä hinnoittelu
Ei piilokuluja

Laskurilla selviää kannattava yrityslaina

Yrityslainaa nostetaan yleensä toiminnan kehittämiseen, investointeihin ja resurssien kasvattamiseen – ja lainan ottaminen on pitkäjänteisesti usein oikea ja kannattavakin ratkaisu. Oli kyseessä tarve kuin tarve, löytyy Yrityslainasto.fi:n listauksesta jokaiselle yritykselle sopiva laina. Kun olet kokeillut yrityslainalaskuria, kannattaa suunnata ensimmäisenä joko Ferratum Businessin tai Yritysluotto.fi:n verkkosivuille laskemaan tarkemmat laina-arviot.

Tutustu sivustollamme yritysrahoitusta ja lainaa tarjoaviin yrityksiin, kokeile myös heidän lainalaskureita ja hae heti yrityslainaa!